Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Harley, d. 20-04-2021

Hej
En fødselsdagshilsen til alle kuld søskende fra Harley(Boddy Holly)

Skrevet af Thomas Stotz, d. 29-12-2020

Hej! Vi (familie på 3) har længe ønskes os en hund og er interesseret i en JRT helts Ruhåret. Hvor henne kan vi skrive os op henne til hvalp! M.v.h.. Thomas Stotz

Skrevet af Mette Madsen, d. 29-09-2019

Jeg er da overhovedet ikke misundelige på jer, at få lov at opleve dem blive født og se dem opvokse fra små guldklumper til store flotte hunde, det må være lykken...

Skrevet af Pia Madsen, d. 30-08-2019

Flotte hunde, det må man bare sige, de er godt nok kære, vil da se om manden kan overtales til en lille ny her snart :)

Skrevet af Fox, d. 07-03-2018

Virkelig elske dit websted.

Skrevet af Harley(Boddy Holly), d. 20-04-2017

En hilsen til kennel Klintskov og
Tillykke til alle fra mit kuld med de 8 år

Skrevet af kevinluo, d. 25-07-2016

Flot hjemmeside, gode billeder.

Skrevet af iris C, d. 06-12-2015

Sikke smukke dejlige hunde og ikke mindst hvalpekuld , dejlige fotos. Vi søger nu en ny ven for livet, efter vore gamle Trine ( se foto ) gik bort i april 2015, 17 år gammel og det har taget sin tid. Men kan se i måske planlægger en parring med 2 glathåret og det kunne værre man kan blive skrevet op, ?, såfremt i vælger det, så hannen, meget smuk også . Mvh iris og fam uden børn, men vi har en ældre Herre Markus vruff, meget stor Dansk Svensk på snart 13 år- vi er meget ude, men en kommende hundeven, familliemedlem, skal ikke bruges til jagt, dog fange mus og være med os over alt, vi bor med hus og have, osv. er midt i 50erne - her er en lille video jeg lavet ( vi laver bla. abstrakt MultiArt ;-) ), men her synger jeg og holder et kamera uncut, hvor hun hviler ude i haven , min måde at gøre klar til at sige farvel : https://youtu.be/G4-DRF9F0JM

Skrevet af Trine og Kevin Monaghan, d. 12-09-2015

Min mand og jeg ønsker os en glathåret JRT. Når I får et kuld næste gang, så må I utrolig gerne sige til, for det lader til, at I er virkelig gode opdrættere. Vi ønsker os en lille hvalp inden for 1 års tid. Vi håber på at høre fra jer :)

Skrevet af Lars Steffensen, d. 15-06-2015

Hej igen
Så lykkes det for Max ( gullhøjs Jack in the box ) at blive dansk grav champignon i DJRTK den 14/6-15
Bedste hilsner , han ligner sin far rocky facon.

Skrevet af Jette Engell, d. 07-06-2015

Vil bare lige fortælle at vi har købt en Jack Russel hvalp fra "Planet kuldet" - Wilson.
Han er en skøn hvalp, med et fantastisk temperement.
Der er ikke tvivl om at han har haft en rigtig god hvalpetid på Kennel Klintskov.
Han er utrolig tillidsfuld, og slet ikke bange for noget.
Vi kan stærkt anbefale andre at købe hvalp hos Malene og Morten.

Skrevet af Lars Steffensen, d. 19-05-2015

Hej Hej
En lille hilsen fra max ( gullhøjs jack in the box ) . Har fået 1 præmie på udstilling , og 2 stk første præmier på grav over 69 point i år , så vi mangler en 1 præmie over 69 point så er max gravchampignon.

Skrevet af Christian Jespersen, d. 03-01-2015

Hej har i JRT hvalpe og hvad koster de? :-)

Skrevet af Malene Klintskov Skude, d. 05-09-2014

Kære Gunnar

Tak for din hilsen, dejligt at høre fra jer og Eddie, og at I, trods alt, er glade for ham. Da I først har kontaktet os nu, har vi jo desværre ikke kunnet hjælpe jer med råd og vejledning, som vi jo altid står til rådighed for. Så næste gang der er det mindste, så ring eller skriv endelig med det samme, så vi kan hjælpe jer med at tage det i opløbet, i stedet for nu, et helt år efter ;O)

Den grundlæggende socialisering ligger ganske rigtig hos opdrætteren, men den er kun en introduktion til de forskellige ting i livet, en hvalp kan støde på. Den største socialisering skal gøres, når hvalpen er flyttet til nye omgivelser, hvor socialiseringen netop skal målrettes den enkelte hvalp og det den vil blive udsat for af oplevelser i lige netop jeres liv og hverdag.

Jeg sender dig en mail med uddybende spørgsmål om, hvad I har gjort/ikke gjort(hvalpemotivation, hundetræning osv.) samt vores råd og vejledning om Eddie.

Kærlig hilsen Malene

Skrevet af Gunnar Greve, d. 03-09-2014

Kære Marlene og Morten
Vi har nu haft Eddie i lidt over 1 år, og han er en kærlig hund, men meget tilbageholdende med alt nyt, han er en god hund, men jeg tror/mener ikke helt at han, og måske hans søskende har i hvalpetiden fået den fornødne oplevelse, her tænker jeg på kørsel med bil, det første halve år vi havde ham var han så bange for at køre bil, ikke noget med køresyge eller lign., vi er meget glade for ham, men han skepsis på alt (det ligner ikke en Jackrussel, og det er nok fordi, jeg mener I har alt for mange dyr omkring Jer, til at kunne varetage den enkelte hvalp/dyr, og det tog meget lang tid at få ham renlig, og det tror jeg er fordi at det kuld ihvertfald, hvor Eddie kom fra måske gik lidt for meget alene. Ros skal I også have, I er nogle dejlige mennesker, og går op i dyr, som jeg personligt ser meget positivt, men I bør nok fremadrettet begrænse jer, hvilken form for hvor mange dyr I ønsker at have med, for man kan ikke give sig fuldt ud til alt, og især ikke hunde, de første tid efter de er født.

Kærlig hilsen GG