Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Bente Hansen, d. 13-07-2014

Tillykke med 4 års fødselsdagen fra William til de andre Dalton-brødre :-)

Skrevet af Hanne, d. 13-02-2014

Hej der hos jer.
Nu har jeg læst og kigget på jeres side- wauuuu. Jeg ville ønske mine hunde kom fra jer. Sikke en start på livet I giver jeres hvalpe. En KÆMPE fornøjelse at vide, der findes avlere som jer. Tak for oplevelsen
kærlig hilsen Hanne

Skrevet af Carsten Ewald, d. 30-08-2013

Hej Marlene og Morten
Håber alt er vel for Jer.
Bare til orientering så er vi stadig over lykkelige for vores lille Rosie. Hun stortrives og er fræk som en slagterhund. Hun er tillidsfuld, kærlig og hengiven. Hun elsker alle mennesker (især børn) og hunde.

Kærlig hilsen
Benny og Carsten

Skrevet af Henrik Varling, d. 13-08-2013

Hej Klintskovs

Her er Harley hoppet i vantruget i Alsace

Skrevet af Mona, d. 20-06-2013

Tak for kigget ;-)

Skrevet af Lilli Pedersen, d. 14-06-2013

Kære Malene og Morten.
Så blev jeg jo storesøster til lille Freja. Det er sørme barsk. Hun vil meget gerne være sammen med mig hele tide, men hun bider jo, spørg lige om hun har skarpe bisser.....jo det har hun fakkertalt. Jeg er helt bidt i stykker på halsen.
Men jeg skal lige dele en hemmelighed med jer....tadaaa, jeg er helt vild med hende. Især når hun endelig er faldet i søvn.
Vi skal jo meget ud og tisse, det siger de tobenede, så nu er jeg også holdt op med at grisse derinde, også når vi er alene hjemme, jeg har jo nok at gøre med at babysitte, det gider Gunløg og Frida jo ikke.
Mange kærlige hilsner fra mig...Dagmar

Skrevet af Lilli Pedersen, d. 09-03-2013

Jamen så blev jeg fejret fordi jeg blev 1 år. Min mor siger at jeg er en meget dygtig jagthund og hvis det er det der med at hente det de skyder, såååå jeps det er jeg god til.
Min mor siger også at jeg er en klovn til at være alene hjemme og hvis det er det der med at der kun er hunde tilbage, såååå jeps det kan jeg ikke lide. Så bliver jeg sur og prutter på gulvet og tisser. Bagefter ser jeg på om jeg måske skal skaffe os af med noget af det skrammel der står rundt omkring, det er der næsten altid. De har mange mærkelige ting som vi ikke kan bruge til noget, stole for eks. vi vil hellere have nogle flere kurve vi kan hygge os i. Men mor siger at jeg ikke er sød, når jeg gør sådan... men det er bare løgn, for jeg er sød.
Tillykke til de andre fra mit kuld.
Mange gange VOV fra Dagmar

Skrevet af Lilli Pedersen, d. 03-10-2012

Nu er Dagmar så klar til sin første jagtdag på søndag. Lydighed, flueben ved det. Apporteringstræning, flueben ved det. Skudtræning, flueben ved det. Vandarbejde med dummier, også flueben. Frit søg, flueben.
I søndags trænede vi frit søg med både dummier og vildt, det hele kom hjem og i går var det vildt på vand, hun nærmest gik på vandet for at få det hjem så hurtigt som muligt, sååååå søndag kom nu, vi er så klar.

Skrevet af Henrik Varling, d. 17-07-2012

Hej Malene & Morten

Tilykke med de små Jacks.
Vi kiker nok forbi om nogle uger,
og nej vi skal ikke have en med hjem ;-))))
Harley-farlig er på vej til årets store camping tur.
Vi skal nok til Frankrig de næste 2-3 uger.

Skrevet af Lilli Pedersen, d. 02-07-2012

Underligt at de to drenge ikke bliver solgt. Jeg er den lykkelige ejer af deres søster Dagmar, hun er meget nem at arbejde med og hun kan nu, i en alder af 4 mdr apportere fra hånd, markere og hente kastede dummier, sit, dæk, hinter og jeg vil sige at det har kostet ingen anstrengelse overhovedet. Hun er vild med at lære nye ting og har jeg været i tvivl om hun skulle være min veninde til efterårsjagterne, så er jeg det bestemt ikke mere. Hun kan fuldt de ting det er nødvendigt når vi når så langt, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.
Tak kære Malene og Morten fordi jeg fik lov til at eje denne skønne hund og jeg håber så inderligt at der er to mere der får lært jer at kende og ville ønske sig de sidste to dejlige basser. Et lille vov fra trætte Dagmar

Skrevet af Klintskov's Toffy Soffy, d. 21-04-2012

Tillykke med vores 3 år fødselsdag igår. Min mor er lidt sen i optrækket. Jeg tror ikke jeg kan have det bedre her. Ude om dagen og finde mus (forstår ikke hvorfor min mor ikke vil have at jeg spiser dem - det er jo min fangst!) og så opdrage Sille en ruhåret hønsehund på 1 år. Lige nu hjælper jeg også min søster med 5 hvalpe som er ved at blive store. Og så sove i sengen med min mor om natten:-). Håber alle mine søskende havde en god. Mange hilsner Soffy alias Frk. Kortlunte:-)

Skrevet af Harley og familie, d. 20-04-2012

Tillykke til alle fra mit kuld med de 3 år, jeg Harley(Boddy Holly) har det rigtig godt og glæder mig til sommer hvor vi er mere ude, for jeg er en rigtig ude hund, specielt kajakturene på fjorden, for så få Woddy og jeg nogle gode svømmeture.
Mange fødselsdagshilsner fra Harley Farlig


Skrevet af Pernille Lykke Hendriksen, d. 23-10-2011

Tusind tak for en dejlig rundvisning på jeres kennel, Malene. Et pragtfuldt sted med skønne, dejlige, glade hunde. En meget positiv oplevelse. Vi vil helt sikkert holde kontakt og håber på et forårs kuld hvor vi måske får vores 1'ste hund med hjem :-)

Skrevet af Casper, d. 28-09-2011

Jeg kom forbi jeres side. Kiggede i jeres fotoalbum, og der er godt nok mange flotte hunde.

Skrevet af Henriette, d. 08-02-2011

SÅ fin en hjemmeside.
Glæder mig til billeder af det næste kuld :-)
Knus Henriette

Slapper lige lidt